Surowe CIASTO NA PIEROGI Bezglutenowe
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Masa porcja 800 g (starcza na przygotowanie około 45 sztuk średnich pierogów)
Składniki Woda /
Skrobia ziemniaczana /
Do wyboru: mąka sorgo lub mąka ryżowa /
Substancja zagęszczająca: babka płesznik /
Olej słonecznikowy
Ważne uwagi Przechowywać w lodówce.
Produkt nadaje się do mrożenia. Mrożenie wydłuża przydatność produktu.
Rozmrażać w temperaturze pokojowej.
Wartości odżywcze: ciasto z mąką sorgo 236,72 kcal / 991,10 kJ / 100 g
Tłuszcz 3,83 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,51 g
Węglowodany 45,57 g w tym cukry 1,49 g
Białko 4,78 g
Sól 0,01 g
Wartości odżywcze: ciasto z mąką ryżową 235,78 kcal / 987,16 kJ / 100 g
Tłuszcz 3,64 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,57 g
Węglowodany 45,57 g w tym cukry 1,32 g
Białko 4,78 g
Sól 0,01 g
Informacje o alergenach W piekarni używamy sezamu i różnych orzechów z wykluczeniem orzechów ziemnych. Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu i orzechów.
Produkt odpowiedni dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej oraz dla wegetarian i wegan.