Chleb Bezglutenowy OWSIANY
Opis
Powrót, nowy lepszy skład.
CHLEB OWSIANY
69% składników z upraw ekologicznych.
Wypiekany na zakwasie. Jasny, delikatny w smaku. Elastyczna struktura.
Dzięki dodatkowi syropu daktylowego jest lekko słodkawy i dłużej zachowuje świeżość. Masa 500 g
Składniki Woda / Zakwas jaglany: mąka jaglana*, woda / Mąka owsiana 21% / Tapioka /
Substancja słodząca: Syrop daktylowy / Substancja zagęszczająca: łuska babki jajowatej / Sól Kłodawska.
Produkt odpowiedni dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej.
Produkt wegański.
* Certyfikowany produkt ekologiczny. ** Skład mąki z ziemniaków: ziemniaki,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego.
Chleb BEZ ziemniaków / gryki w składnikach.
ZDJĘCIE POGLĄDOWE
Produkt nadaje się do mrożenia. Sugerujemy mrożenie pokrojonego chleba.
Po mrożeniu produkt może się bardzie kruszyć.
Mrożenie wydłuża przydatność produktu.