Chleb Bezglutenowy KANAPKOWY DYNIOWY
Opis
JASNY CHLEB NA MUSIE Z DYNI O NEUTRALNYM SMAKU / 560 G
SKŁADNIKI Woda / Zakwas jaglany: mąka jaglana*, woda /
Mąka gryczana* / Tapioka* / Mus z dyni 10,1% /
Substancja zagęszczająca: guma guar / Sól Kłodawska
* certyfikowany produkt ekologiczny
WARTOŚCI ODŻYWCZE 198,5 kcal / 100 g
Tłuszcz 1,1 g / w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,21 g
Węglowodany 41,8 g / w tym cukry 1,05 g
Białko 4,03 g / Sól 1,47 g
PIECZYWO ODPOWIEDNIE DLA OSÓB Z CELIAKIĄ
I NA DIECIE BEZGLUTENOWEJ
PRODUKT ODPOWIEDNI DLA WEGETARIAN I WEGAN
BEZ DROŻDŻY / BEZ CUKRU / BEZ JAJ / BEZ NABIAŁU
Produkt nadaje się do mrożenia.
Mrożenie wydłuża przydatność produktu.