Chleb Bezglutenowy DYNIOWY
Opis
CHLEB DYNIOWY
Wypiekany na zakwasie. Chleb z dodatkiem dyni, która nadaje mu wilgoci.
Lubiany przez dzieci za swój neutralnemu smak i dyniową barwę.
Masa 430 G
Składniki Woda / Zakwas jaglany: mąka jaglana*, woda / Mąka gryczana* / Tapioka / Mus z dyni 10,1% / Substancje zagęszczające: guma guar, łuska babki jajowatej / Sól Kłodawska.
Produkt odpowiedni dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej.
Produkt wegański.
* Certyfikowany produkt ekologiczny.
Chleb BEZ ziemniaków w składzie.
Wartości odżywcze 198,5 kcal / 100 g
Tłuszcz 1,1 g / w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,21 g
Węglowodany 41,8 g / w tym cukry 1,05 g
Białko 4,03 g
Sól 1,47 g
ZDJĘCIE POGLĄDOWE (ZMIANA FORMY)